Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Ηρώδειο με αφορμή τα σχόλια που έχουν ακουστεί πρόσφατα για το ποιοι καλλιτέχνες «μπορούν» να εμφανίζονται στη σκηνή του.
Ακόμα η απόλυτη Ελληνίδα σταρ εξήγησε για ποιον λόγο προτιμά να εμφανίζεται σόλο στα νυχτερινά κέντρα.
Απόσπασμα της συνέντευξης της Άννας Βίσση προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».
Όσον αφορά το Ηρώδειο, αλλά και την Επίδαυρο, η Άννα Βίσση είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν έχω άποψη. Ό,τι και να πω, θα είναι μία γνώμη ακόμα. Το Ηρώδειο είναι ένα καταπληκτικό θέατρο, αλλά μουσική μπορεί να παίζει κανείς παντού.
Τώρα, η Επίδαυρος, για παράδειγμα, έχει πιο αυστηρούς κανόνες στο τι παίζεται εκεί.
Ο Ξαρχάκος έχει παίξει στο Ηρώδειο, που έχει λαϊκά τραγούδια, ένας σπουδαίος συνθέτης. Στο λαϊκό το θέμα είναι τι βάζεις και τι ακούγεται.
Ο Ζαμπέτας ακούστηκε στο Ηρώδειο, ο Μίμης Πλέσσας επίσης. Είναι θέμα τι παίζεις εκεί μέσα και ποιος μπαίνει. Υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν με μέσο, αλλά σημασία έχει αν το γεμίζει ο κόσμος».
Άννα Βίσση: Ο λόγος που προτιμά τις σόλο εμφανίσεις
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άννα Βίσση εξήγησε για ποιον λόγο προτιμά να εμφανίζεται μόνη της επί σκηνής, λέγοντας:
«Δεν είναι εύκολες οι συνεργασίες, είτε είναι η Δέσποινα Βανδή, είτε ο Αντώνης Ρέμος. Κάναμε συνεργασίες και με τον Αντώνη, αλλά δεν είμαι χαρούμενη σε αυτές τις συνευρέσεις.
Όχι γιατί δεν αξίζουν, μια χαρά περάσαμε, αλλά γιατί περιορίζομαι σε αυτά που θέλω να πω και που έχω χρόνο να πω.
Ο κόσμος μου, που έρχεται να με δει, δεν ευχαριστιέται όταν μοιράζομαι τόσο χρόνο με κάποιους άλλους τραγουδιστές.
Θέλουν να με βλέπουν μόνη μου. Και αυτό οφείλω να το τιμήσω και να το υπηρετήσω.
Έχω φτιάξει την μπάντα μου που είναι σπουδαία μπάντα και έχω περίπου 500 επιτυχίες που δεν προλαβαίνω να τις πω
Επίσης παίζω χωρίς λουλούδια. Δεν είμαι για να συμβιβάζομαι πια ούτε τίποτα από όλα αυτά».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.