Ξέραμε ότι η Nicki Minaj είναι badass, αλλά τώρα θα γράψει και ιστορία ως η πρώτη γυναίκα celebrity που μπαίνει στον κόσμο του Call of Duty. Ο 5ος κύκλος του βιντεοπαιχνιδιού θα έχει τον χαρακτήρα της, ακολουθώντας το παράδειγμα των Lionel Messi, Kevin Durant και άλλων. Μόνο που τώρα θα υπάρχει και γυναίκα.
Η εμφάνισή της θα είναι στα παιχνίδια Warzone και Modern Warfare II, προκειμένου να τιμήσει τα 50 χρόνια Hip Hop. Μαζί της θα είναι και ο Snoop Dog, καθώς και ο 21 Savage. Η Minaj δεν θα εμφανιστεί ως ο cool εαυτός της, αλλά ως "Red Ruby da Sleeze", ωδή στο τραγούδι που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου. Σύμφωνα με τη φωτογραφία teaser, ξέρουμε ότι θα έχει φούξια μαλλιά και όπλο, ενώ υπήρχε ένα βίντεο πριν από αρκετούς μήνες, που μάς προετοίμζε για αυτή τη στιγμή.
Οι αντιδράσεις των fans ήταν θερμές και όλοι ανυπομονούν να παίξουν Call of Duty ως Nicki Minaj, από τις 2 Αυγούστου.
- Μαζωνάκης: Το κενό ώρας στο μικροσκόπιο των Αρχών - Οι αντιφάσεις και η «προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων»
- Σαν σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, η νύχτα που έσβησαν για πάντα τα «κόκκινα φανάρια» της Τρούμπας
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «Το αγαπημένο μου τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.