Μενού
danai-mparka
Δανάη Μπάρκα | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον «αέρα» του «Πάμε Δανάη», για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με αφορμή τις δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη στην εκπομπή σχετικά με την επίθεση που είχε δεχτεί επειδή τον είχε στηρίξει δημόσια. 

«Όταν βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ρωτήθηκε η ίδια τι πιστεύει, τι θεωρεί και η γυναίκα με αυτή την αγνή καλοσύνη και καρδιά που φαίνεται ότι έχει, είπε πως δεν γίνεται να έχει συμβεί. Το τι σχόλια είδα στα social media κάτω από αυτό το θέμα, όχι απλά με σόκαρε, ήθελα να το πω δημόσια και έλεγα "μην μπλέξεις"», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα μηνύματα που μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο "Ντροπή σου που τον ξεπλένεις, τα άλλα τα έβγαλες". Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω πράγματα. Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις, είναι λογικό να σοκάρεσαι

Αν εσάς σας πουν "η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο", τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια "Ντροπή, να κλειστεί στη φυλακή"; Αν έρθει κάποιος και σας πει "ήσασταν μαζί χθες;" και πείτε "ναι, ήμασταν", άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας. Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον, να καταθέτει την αλήθεια του. Το λέω και σε σχέση και με άλλους ανθρώπους που έχουν λοιδορηθεί δημόσια», πρόσθεσε.

 

«Κι εμένα αυτή τη στιγμή αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν έχω να πω κάτι κακό, τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδειχτεί ότι έχει συμβεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δεν θα απογοητευτώ», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA