Μενού
Η Δανάη Μπάρκα σε νυχτερινή της έξοδο
Η Δανάη Μπάρκα σε νυχτερινή της έξοδο | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε όσα της καταλόγισε ο Mente Fuerte, μετά τα σχόλια της παρουσιάστριας σε μία τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού, η οποία εξέφραζε την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν νεαρά κορίτσια.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στα όσα είπα η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως εξόργισε τον φερόμενο ως σύντροφο της ηθοποιού, ο οποίος προχώρησε σε μία σειρά σχετικών αναρτήσεων, κατηγορώντας την παρουσιάστρια για bullying.

Δανάη Μπάρκα: Μία φορά διαφωνήσαμε με τη Μαρία Σολωμού και έγινε ντόρος

Το πρωί της Τετάρτης (27/9), η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση στον Mente Fuerte, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι έχει εκθειάσει δεκάδες φορές τη Μαρία Σολωμού, καθώς και ότι έχει δικαίωμα να διαφωνεί με μία τοποθέτησή της.

«Εντάξει παιδιά, τώρα δυο μέρες... Ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία Σολωμού.. 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από podcast, και την έχουμε εκθειάσει, και μια φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση ότι ένας τόσο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι τέτοιο, πέσανε να μας φάνε, και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο που λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πόσο μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της, φέτος την έχουμε πάρει ήδη για συνέντευξη. Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα, μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε ξαφνικά έγινε ντόρος. Δεν μπορούμε να διαφωνούμε; Δηλαδή η Μαρία Σολωμού συμφωνεί με όλα όσα λέμε εμείς;

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλα. Ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση ή με τον τρόπο μιας τοποθέτησης; Σε παρακαλώ. Τη Μαρία όχι απλά την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει πάρα πολλές φορές... Δηλαδή, μην τρελαθώ τώρα. Είναι αυτό, που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση-απάντηση, λες και αυτό αφορά τον κόσμο. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του», πρόσθεσε η ίδια.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.