Μενού
Ο Mente Fuerte στη σκηνή
Mente Fuerte | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε μέσα από το podcast της στα κορίτσια που κάνουν αισθητικές επεμβάσεις σε μικρή ηλικία και η τοποθέτησή της σχολιάστηκε από τη Δανάη Μπάρκα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Mente Fuerte.

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της είπε χθες, Δευτέρα (25/9): «Ας είμαστε ειλικρινείς ότι όλα αυτά τα σχολιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Φυσικά και μας σοκάρει όταν ένα κορίτσι το βλέπουμε να αλλάζει εντελώς. Άλλο να κάνεις με μέτρο πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο οι υπερβολές»!

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία που εγώ έχω πει ότι είμαι φαν της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια. Ας πούμε τώρα τη βλέπουμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα, που κάποιος αντίστοιχα θα μπορούσε να πει “γιατί το κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο φαινόμενο”. Επίσης ξέρουμε ότι είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσα από την μουσική του προάγει όλο αυτό το στυλ. Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν λίγο περίεργο να βγω και να πω κάτι αντίστοιχο; Κάποιες φορές οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας“»!

 

Mente Fuerte: «Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο»

mente-fuerte
Instagram

 

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δε θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρ@π@δες. Όλοι έχουμε μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο» έγραψε!

mente-fuerte
Instagram

 

Στη δήλωση της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού: «Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ο Mente Fuerte έγραψε: «Ε μάλλον και ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

mente-fuerte
Instagram

 

Και δεν έμεινε εκεί, συνέχισε κάνοντας ακόμα μία ανάρτηση: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

mente-fuerte
Instagram

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA