Μενού
Η Μίλα ντε Χεσούς
Η Μίλα ντε Χεσούς | Instagram @miladejesusoficial
  • Α-
  • Α+

Η γεννημένη στη Βραζιλία influencer και νεόνυμφη, Mila De Jesus, που έγινε διάσημη στα social media δίνοντας συμβουλές αδυνατίσματος, έχασε τραγικά τη ζωή της από καρδιακή ανακοπή.

Η σταρ του Instagram, η οποία γεννήθηκε στη Βραζιλία αλλά ζούσε στη Βοστώνη, πέθανε την Παρασκευή, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της με τον σύζυγό της, George Kowszik, αφήνοντας πίσω τέσσερα παιδιά από προηγούμενο γάμο, όπως ανέφερε η New York Post.

Ο θρήνος των φίλων και της οικογένειας

Πριν από έξι χρόνια, η βραζιλιάνα content creator υποβλήθηκε σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, την οποία μνημόνευσε σε μια ανάρτηση στο Instagram που αντιπαραθέτει φωτογραφίες της πριν και μετά τη διαδικασία.

«Έξι χρόνια μετά από μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου. Από τη μια πλευρά η 22χρονη Μίλα και από την άλλη η 35χρονη Μίλα» έγραψε η De Jesus στη λεζάντα του ποστ. 

Οι ακόλουθοι, οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς της ήταν συντετριμμένοι για τον χαμό της. «Παλιός follower εδώ, από τις μέρες σου στο YouTube. Τόσο λυπηρό, αναπαύσου εν ειρήνη Μίλα», γράφει ένας ακόλουθος.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Anna Clara, ανέλαβε να στείλει το στερνό αντίο στη μητέρα της με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram της. «Εγώ, η Anna Clara, δημοσιεύω αυτό το σημείωμα. Λυπούμαστε βαθιά για τον θάνατο της υπέροχης μητέρας μας. Εκτιμούμε όλες τις προσευχές και τα συλλυπητήρια. Συνεχίστε να προσεύχεστε για εμάς. Σας ευχαριστούμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA