Μενού
Ο Μαρκ Ραφάλο κάνει μονόκυκλο σε τηλεοπτική εκπομπή
Ο Μαρκ Ραφάλο κάνει μονόκυκλο σε τηλεοπτική εκπομπή | (Youtube The Graham Norton Show)
  • Α-
  • Α+

Έγιναν διάσημοι, ο καθένας για όσα έχει πετύχει στον τομέα του, λόγω του ταλέντου τους. Είτε είναι τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιοί, αθλητές ή ακόμα και εξαιρετικά καλοί στο να παραμένουν επίκαιροι στα μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν πολλοί celebrities που είναι γνωστοί και για τα παράξενα ταλέντα τους, όπως αποκαλύπτει το cosmopolitan.com.

Οι διάσημοι με τα άγνωστα ταλέντα

  • Τζάστιν Μπίμπερ 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, είναι τραγουδιστής, χορευτής και πολυοργανίστας, αλλά είναι επίσης αρκετά αριστοτέχνης όταν πρόκειται για την επίλυση ενός κύβου του Ρούμπικ. Ο σταρ της ποπ μουσικής είναι γνωστό ότι μπορεί να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ σε λιγότερο από δύο λεπτά.

  • Σούζαν Σάραντον 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σούζαν Σάραντον τυγχάνει επίσης να είναι μεγάλη λάτρης του πινγκ πονγκ και εξαιρετική παίκτρια. Το 2009, συνίδρυσε το SPiN, μια διεθνή αλυσίδα κλαμπ και μπαρ πινγκ πονγκ.

  • Κέιλι Κουόκο

Η Κέιλι Κουόκο είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός, αλλά είναι επίσης μια απίστευτα προηγμένη αθλήτρια ως ιππέας και ήταν επίσης μια ικανή ερασιτέχνης τενίστρια ως παιδί. 

  • Μπρους Γουίλις 

Εκτός από έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς όλων των εποχών, ο Μπρους Γουίλις παίξει εξαιρετικά φυσαρμόνικα. Έχει συνεργαστεί ακόμη και με τους Allman Brothers.

  • Νιλ Πάτρικ Χάρις

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολλά ταλέντα. Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και χορευτής είναι επίσης και μάγος. Ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε τις μαγικές του δεξιότητες ως παιδί που ζούσε σε μια μικρή πόλη και δεν ήταν λίγες οι φορές που τις παρουσίασε και μέσα από τον ρόλο του Μπάρνεϊ Στίνσον στη σειρά «How I Met Your Mother».

  • Μαρκ Ραφάλο

Ο κορυφαίος ηθοποιός Μαρκ Ραφάλο έχει εξαιρετική ισορροπία, η οποία φάνηκε ξεκάθαρα όταν οδήγησε ένα μονόκυκλο στο The Graham Norton Show το 2015. Είχαν περάσει 25 χρόνια από την τελευταία φορά που είχε δοκιμάσει τις ικανότητές του στο μονόκυκλο, αλλά είναι προφανές ότι το έχει ακόμα.

  • Μάικ Τάισον

Ο θρυλικός πυγμάχος Μάικ Τάισον έχει πάθος με τους αγώνες περιστεριών, από τότε που ήταν παιδί. Θυμάται μάλιστα ότι κρατούσε περιστέρια σε ένα κοτέτσι στο παιδικό του σπίτι στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ουσιαστικά πρόκειται για απελευθέρωση ειδικά εκπαιδευμένων περιστεριών, τα οποία στη συνέχεια επιστρέφουν στα σπίτια τους σε μια προσεκτικά μετρημένη απόσταση.

Μετράται ο χρόνος που χρειάζεται το ζώο για να καλύψει την καθορισμένη απόσταση και υπολογίζεται ο ρυθμός ταξιδιού του πουλιού και συγκρίνεται με όλα τα άλλα περιστέρια στον αγώνα για να προσδιοριστεί ποιο ζώο επέστρεψε με την υψηλότερη ταχύτητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA