Μενού
Νέες πληροφορίες για την υπόθεση Diddy
Ο ράπερ Diddy | (AP Photo/Stephanie Scarbrough)
  • Α-
  • Α+

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση Diddy έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Στην τελευταία ακρόαση του ράπερ στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό πως κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές από τις κατοικίες του, με «εξαιρετικά σημαντικά» δεδομένα.

Η βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ, Έμιλι Τζόνσον, αποκάλυψε ότι κατασχέθηκαν 96 ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη διάρκεια των ερευνών στις κατοικίες του ράπερ στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες, καθώς και σε έναν μη κατονομαζόμενο ιδιωτικό αερολιμένα στη Φλόριντα. Αργότερα, προστέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευές, όταν ο 54χρονος συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με το okmagazine.com, η Έμιλι Τζόνσον ανέφερε ότι οκτώ από τις συσκευές που κατασχέθηκαν στο Μαϊάμι περιείχαν πάνω από 90 terabyte δεδομένων, τα οποία χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά σημαντικά». Σημείωσε επίσης ότι η τεχνολογική ομάδα εξακολουθεί να εργάζεται για την άντληση περαιτέρω πληροφοριών λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Να σημειωθεί ότι, ο δικαστής Arun Subramanian όρισε την επίσημη ημερομηνία της δίκης του ράπερ για τις 5 Μαΐου 2025 και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα μέχρι τη δίκη του, παρά τις πολλές προσπάθειές του να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...