Ο Δημήτρης Φιντιρίκος συνελήφθη στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και μητέρα της συντρόφου του, Μελίνας Νικολαΐδη.
«Σηκώθηκα να χαιρετήσω τη Δέσποινα Βανδή. Επειδή υπήρχε κόσμος που τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες, δεν ήθελα να φανεί το όπλο που είχα και έτσι για δύο λεπτά το άφησα στον φίλο μου. Θεωρώ πως εξάντλησαν τον νόμο στους νόμιμους» αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day.
Ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (12/5) στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον εντολέα του. «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο περιστατικό που, όπως είπε και ο εντολέας μου, ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα του νόμου στους νόμιμους.
Είχε πάει για ψυχαγωγία όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, επρόκειτο να φωτογραφηθεί, όπως συνηθίζει να γίνεται όταν κάποιοι επώνυμοι επισκέπτονται τέτοιου είδους κέντρα, και κατά αυτόν τον χρόνο, παρέδωσε το όπλο που είχε με νόμιμη άδεια κυκλοφορίας στον φίλο του που ήταν ακριβώς δίπλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπυράτος.
Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι αναρτήσεις μετά τη σύλληψή του
Λίγες ώρες μετά την είδηση της σύλληψής του, ο Δημήτρης Φιντιρίκος έκανε τρεις αναρτήσεις στο Instagram. Στην πρώτη, απεικονίζεται ο ίδιος σε μία selfie, σε άλλη δημοσίευσε μία εικόνα του Ιησού Χριστού πάνω στον σταυρό. Ο επιχειρηματίας έκανε και ένα story που φαίνεται να οδηγεί ο ίδιος και να ακούει το τραγούδι «Δέντρο» του Νότη Σφακιανάκη.


- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Στο Χ του Νάιτζελ Χέηζ Ντέιβις συμβαίνει μια επική οπαδική καζούρα
- Έξαλλος ο Τσιμιτσέλης: «Άλλη ερώτηση, αλλιώς έφυγα» - Η ατάκα φωτιά για τον Ουγγαρέζο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.