Μενού
kokotas.jpg
Ο Δημήτρης Κόκοτας. | Mega
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Σταμάτη Κόκοτα και στην απόφαση να αποσυρθεί για μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είπε χαρακτηριστικά: «Όταν δεν είσαι στο προσκήνιο συνεχώς και χάνεσαι από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα και να παίζεις κάπου, δεν φαίνεται. Παρ’ όλα αυτά έπαιζα, όχι όμως συστηματικά σε κάποια μαγαζιά. Είχα και κάποια μαγαζιά επίσης, καφέ και κλαμπ παράλληλα, όπου με είχαν απασχολήσει πραγματικά πολλές ώρες και με πολύ τρέξιμο».

«Εκεί αφιερώνεσαι και κάποια στιγμή βλέπεις ότι έχεις αφιερωθεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε ή από όσο θα ήθελες και είπα πως είναι καιρός σιγά σιγά να αρχίσω να τα βάζω στην άκρη εκείνα και να συνεχίσω με πιο πολλές ώρες πάνω στο κομμάτι της δουλειάς», πρόσθεσε.

Κόκοτας: «Δεν νιώθω ότι επιστρέφω»

«Δεν νιώθω ότι έχω φύγει και επιστρέφω. Νιώθω ότι ήμουν, είμαι και έχω την όρεξη και πραγματικά όλη την χαρά να συνεχίσω να είμαι στον χώρο», σημείωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Σκέφτομαι ότι μου λείπει ο πατέρας μου σε κάθε φάση της ζωής μου και θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εδώ για να μπορούμε να μιλάμε, να συζητάμε. Ότι κάναμε κάθε μέρα. Πιστεύω ότι είναι εδώ, ότι είναι μαζί μας. Σαν συμβουλή έχω κρατήσει κάτι που έλεγε πάντα ο πατέρας μου, το «σεμνά και ταπεινά». Η απώλεια δεν αναπληρώνεται με κανέναν τρόπο, απλά μαθαίνεις και ζεις», είπε επίσης ο Δημήτρης Κόκοτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA