Μενού
dora chrysikoy
Δώρα Χρυσικού | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για το πώς αντιμετωπίζει τον φόβο, που της έχει προκαλέι το πρόβλημα υγείας, προχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός και μία εκ των πρωταγωνιστριών της «Γης της Ελιάς», Δώρα Χρυσικού.

Μιλώντας στο Mega για τον καρκίνο καθώς και τον φόβο για το μέλλον, λόγω της ασθένειας, σημείωσε: «Παλεύω με τον φόβο και άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε εκείνος. Δεν πιστεύω ούτε στο ‘’ποτέ’’ ούτε στο για ‘’πάντα’’. Όσο αγαπώ τον σύντροφό μου και όσο με αγαπάει και εκείνος, βαδίζουμε στο "μαζί"».

Η ζωή της και η μεταχρονολογημένη εφηβεία

Για το πώς διαχειρίζεται την καθημερινότητά της, εν μέσω της ασθένειας, είπε πως «είμαι μία τυπική νοικοκυρά. Είμαι εξαιρετικά τακτική και μου αρέσει η καθαριότητα. Δεν θα δεις ποτέ το σπίτι μου να είναι σε χάος. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα φιλόδοξη. Αγαπώ τη δουλειά μου αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι ένα μέσο του να νιώθω δημιουργική και να ζω αξιοπρεπώς», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

«Μεγαλώνοντας μαθαίνω να διεκδικώ περισσότερα πράγματα. Είχα πάντα μια δυσκολία στο να ‘’πουλάω’’ τη Δώρα. Ζω μια μόνιμη μεταχρονολογημένη εφηβεία γιατί λόγω του χορού δεν έζησα παιδική ηλικία και μεγάλωσα απότομα. Θυμώνω πολύ, χαίρομαι πολύ… τα κάνω όλα σε υπερβολικό βαθμό. Και την ασθένειά μου με υπερβολική δύναμη την αντιμετώπισα. Τώρα με έχει βρει η συνειδητότητα του τι πέρασα με την ασθένειά μου. Τώρα μου βγαίνει η θλίψη, το ‘’γιατί’’, ο θυμός» συμπλήρωσε.

Τι είχε πει για τη «Γη της Ελιάς»

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram η Δώρα Χρυσικού εξομολογήθηκε πόσο ευγνώμων αισθάνεται για τη ζωή που έχει κερδίσει μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο. 

Ακόμα αποκάλυψε ότι από σήμερα Πέμπτη (21/6) θα τη βλέπουμε να παίζει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» με τα φυσικά μαλλιά της. 

«Από σήμερα, λοιπόν, στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA