Μενού
Η Σάρα Τζέιν Νταν
Η Σάρα Τζέιν Νταν | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Σάρα Τζέιν Νταν, «βετεράνος» της δημοφιλούς βρετανικής σαπουνόπερας Hollyoaks, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα τελεσίγραφο όταν οι συντελεστές της σειράς την ανάγκασαν σε μία δύσκολη επιλογή. Ή να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Onlyfans, ή να παρατήσει τον ρόλο της.

Όπως γράφει η Sun, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες στο σόου του Channel 4, τα αφεντικά του σόου αποφάσισαν πως η παρουσία της στον συνδρομητικό ιστότοπο, που χρησιμοποιείται κυρίως για την ανάρτηση αισθησιακού και πορνογραφικού περιεχομένου, «συγκρουόταν» με τον ρόλο της στην οικογενειακή σειρά.

Η Νταν όμως αρνήθηκε να κλείσει τον λογαριασμό της και κατηγόρησε τους παραγωγούς για «κατάφωρη υποκρισία», λέγοντας ότι το νέο της περιεχόμενο δεν διαφέρει από τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που έχει κάνει για περιοδικά και pinup ημερολόγια, ενώ έπαιζε στη σειρά.

Έριξε μαύρη πέτρα και έβγαλε 700.000 λίρες

Μιλώντας σε εκπομπή στο Youtube, η ηθοποιός σχολίασε την ειρωνεία της κατάστασης, αφού επί χρόνια δεχόταν σεξιστικά πυρά θεατών που την αντιμετώπιζαν ως σεξουαλικό αντικείμενο, ενώ τη στιγμή που αποφάσισε να προβάλλει το σώμα της με δικούς της όρους, τότε ήταν που «ενόχλησε».

Η αποχώρηση της Νταν από το Hollyoaks το 2021 οφείλεται εν μέρει σε έναν ανώνυμο συμπρωταγωνιστή της, που υπέβαλε «παράπονα» για τη δεύτερη δουλειά της. Οι συντελεστές πρόβαλλαν τη δικαιολογία πως το περιεχόμενό της στην ιστοσελίδα δεν «ευθυγραμμιζόταν» με τον χαρακτήρα της στη σειρά.

Η επιλογή βέβαια δεν τη δυσκόλεψε, λόγω των συγκυριών. Εκείνη την περίοδο, το κανάλι της στο Onlyfans εκτοξευόταν σε δημοσιότητα και κέρδος, ενώ ο μισθοί για το καστ του Hollyoaks είχαν βαλτώσει, αφού η σειρά δεν έκανε τα νούμερα του παρελθόντος, και είχε σταματήσει να προβάλλεται στη ζώνη του prime time.

Η Νταν κούνησε για τα καλά το μαντήλι στη σειρά και τον επί δεκαετίες ρόλο της. Λογικά όμως, οι περίπου 700.000 λίρες που έχει βγάλει ως τώρα αναρτώντας στην ιστοσελίδα θα έχουν εξανεμίσει τη νοσταλγία της. 

Η ίδια δήλωσε: «Τόσο καιρό μας έλεγαν πως δεν μπορούσαμε να το κάνουμε, πως δεν γινόταν. Τώρα, το γεγονός πως το κάνω ενώ το απολαμβάνω και βρίσκω επιτυχία, νομίζω ενοχλεί κάποιους ανθρώπους. Πολλά τρολλ μου έλεγαν ότι θα το μετανιώσω, αλλά δύο χρόνια μετά, δεν έχω καθόλου τύψεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA