Καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης η Έφη Μουρική. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει μία από τις πέντε αισθήσεις της!
«Μου λείπει η όσφρηση. Από ό,τι μου είπαν οι γιατροί γεννήθηκα έτσι ή όταν ήμουν μικρή από κάποια λοίμωξη έχασα αυτή την αίσθηση. Έχω κινδυνεύσει από γκάζι αποφεύγω και πολλά και ειδικά στην πόλη. Όταν πάμε να διαλέξω άρωμα μου το διαλέγουν άλλοι.Έχω γεύση, μια χαρά πάμε εκεί».
Παράλληλα, η Έφη Μουρίκη μίλησε και για τον σύζυγό της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη.
«Δεν γελάει πολύ εύκολα. Είναι χαρούμενος, αλλά πιο κλειστός άνθρωπος από ό,τι εγώ. Στην παρέα είμαι πιο χαρούμενη, αλλά έχει τις στιγμές του, τις χαρούμενες, αν και μπορεί να απομονωθεί.Μυστικό επιτυχίας είναι η κοινή αισθητική και το κοινό χιούμορ. Μπορεί να έχεις διαφορετικές απόψεις, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.