Μενού
Η «απελευθερωμένη» σύζυγος
Η «απελευθερωμένη» σύζυγος | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα αποκάλυψε πώς αυτή και ο σύζυγός της είχαν ανοιχτή σχέση τα τελευταία 14 χρόνια. Η Danielle ισχυρίζεται ότι μετά χαράς άφηνε τον σύζυγό της να πηγαίνει με άλλες γυναίκες, ακόμα και όταν ήταν έγκυος

«Η μονογαμία δεν είναι το νόημα μιας σχέσης», είπε η Danielle στους 179.000 ακολούθους της στο TikTok. «Εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε σε μια μη μονογαμική σχέση· επί 14 χρόνια». Μιλώντας στο Newsweek, η Danielle αποκάλυψε ότι ήταν ιδέα του συζύγου της να αρχίσουν να βλέπουν «τρίτους», όπως γράφει η Sun.

Πώς καθιέρωσαν την «ανοιχτή» σχέση

«Θα ομολογήσω, όντως ένιωσα πληγωμένη όταν ο Rich (ο σύζυγός της) ρώτησε αρχικά αν ήθελα να είμαι σε μια μη μονογαμική σχέση», παραδέχτηκε η Danielle. «Δεν είχα καν ακούσει γι 'αυτό. Αλλά ήθελε να διασφαλίσει ότι θα ήμασταν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς είχαμε μια άμεση σύνδεση», πρόσθεσε.

@openlycommitted

#onthisday Wow, this feels so long ago! But I still stand by these recommendations #opencommitment #enm #nonmogamy #nonmonogamous

♬ original sound - Danielle | OpenlyCommitted

Η Danielle, η οποία μοιράζεται επίσης τη σχέση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόσθεσε ότι είχε μόνο δύο κανόνες που πρέπει να ακολουθεί ο Rich. Να μην πηγαίνει ποτέ με γνωστές ή φίλες της, και ότι τίποτα δεν θα συνέβαινε μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Και φαίνεται ότι η μοναδική σχέση λειτουργεί και για τους δύο καθώς η Danielle έχει αρχίσει να βγαίνει με άλλους άντρες τελευταία. Σε ένα κλιπ στο TikTok, αποκάλυψε ότι είχε πάει στη Χαβάη συναντώντας έναν εραστή για διακοπές.

@openlycommitted

Replying to @user6597117426765 Everyone’s boundaries look different! These are mine. #enm #nonmonogamy #nonmonogamous #opencommitment

♬ original sound - Danielle | OpenlyCommitted

Η Danielle είπε ότι απλώς λένε στα παιδιά ότι η μαμά και ο μπαμπάς θα φύγουν για μερικές μέρες και φροντίζουν να τους φέρνουν σουβενίρ από τα ταξίδια τους χώρια, για να μην τα υποψιάζουν. «Το να ταξιδεύω έτσι μου δίνει ενέργεια και χαρά, είναι μια απόδραση», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

Η «άγνωστη» που έπαιξε σε 173 ελληνικές ταινίες χωρίς να είναι ηθοποιός

Η περιοχή της Ελλάδας όπου οι κάτοικοι ζουν τα περισσότερα χρόνια - Δεν είναι η Ικαρία

Επιστρέφει το «The Voice» στον ΣΚΑΪ - Τα ονόματα των κριτών και η «απλησίαστη» τραγουδίστρια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA