Στις 29 Νοεμβρίου, 19 πρωτοεμφανιζόμενες από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στο πολυτελές σκηνικό του Shangri-La Paris, το παλιό παλάτι του πρίγκιπα Ρολάνδου Βοναπάρτη στο Παρίσι, για τον μεγαλοπρεπή χορό των Ντεμπιτάντ.
Όπως συνηθίζεται το γεγονός συγκεντρώνει κορίτσια της ελίτ του πλανήτη με φορέματα βγαλμένα από κάποιο παραμύθι και αγόρια με σμόκιν.
Οι νεαρές γυναίκες θα εμφανιστούν με φορέματα υψηλής ραπτικής στη βραδιά διοργανώνεται προς όφελος του καρφιολογικού συνδέσμου ARCFA και του Νοσοκομείου Παίδων Maria Fareri, σύμφωνα με το γαλλικό Point De Vue το οποίο περιλαμβάνει και τη λίστα με τις νεαρές Ντεμπιτάντ. Ανάμεσά τους και μία Ελληνίδα, η Ειρήνη Ζαρίφη.
Ποια είναι η Ειρήνη Ζαρίφη
Γεννημένη στη Βαρσοβία, η Ειρήνη είναι κόρη του Γεωργίου Λέοντα Ζαρίφη, απογόνου της φημισμένης τραπεζικής οικογένειας της Κωνσταντινούπολης.
Η μητέρα της, Άννα-Κριστίνα Ζαρίφη, κατάγεται από την φημισμένη οικογένεια Εμπειρίκου, μια από τις παλαιότερες εφοπλιστικές οικογένειες στην Ελλάδα.
Η Ειρήνη Ζαρίφη σπουδάζει ψυχολογία στο Royal Holloway του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, όπου ελπίζει να ειδικευτεί στη χωρική ψυχολογία.
Επέλεξε την Αγγλίδα σχεδιάστρια Ντέμπορα Μίλνερ για το φόρεμά της στον χορό. Ο συνοδός της θα είναι ο Γκάμπριελ ντε Κεργκόρλεϊ.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.