Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε σε event με πίνακες ζωγραφικής και μίλησε στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας το χειρουργείο που έκανε στις φωνητικές της χορδές, αλλά και γιατί το είχε ακυρώσει.
«Πολλά συμβαίνουν τελευταία με τα άστρα, είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να προσέχουμε πολύ. Με καλή διάθεση πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.
«Πριν από ένα μήνα χειρουργηθώ, τότε λοιπόν είχα προγραμματίσει το χειρουργείο, η αστρολόγος μου όμως μου είπε να μην το κάνω τη συγκεκριμένα ημέρα και το ακύρωσα. Πήρα τον χειρούργο και του είπα ότι μου έτυχε κάτι σοβαρό. Έκανα χειρουργείο στις φωνητικές μου χορδές, ακούγομαι πιο γλυκιά, έφυγε το γρέζι».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.