Μενού
Η Ελένη Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται
Ελένη Φουρέιρα | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έκανε σχετικές δηλώσεις στο περιοδικό Antivirus. «Όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην ευτυχία. Η ισότητα των ανθρώπων είναι αυτονόητη, όμως πολλοί συνάνθρωποί μας δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα.

Ήρθε επιτέλους η ώρα και στην Ελλάδα να προστατευτούν όλοι οι πολίτες και ειδικά τα παιδιά. Η ομοφοβία δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτισμό ούτε στην ψυχή του Έλληνα» δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Παντελής Τουτουντζής: «Η θέσπιση του πολιτικού γάμου ηχηρό μήνυμα ενάντια στον σκοταδισμό»

Ο γνωστός make up artist και κολλητός φίλος της Ελένης Φουρέιρα, Παντελής Τουτουντζής, έκανε και εκείνος δήλωση στο περιοδικό. «Η ισοτιμία και η ίση μεταχείριση όλων των πολιτών από την κοινωνία τους νόμους και τους θεσμούς είναι πολύτιμες πανανθρώπινες κατακτήσεις. Κάθε ευνομούμενη χώρα πρέπει να διασφαλίζει την ισότητα αυτή ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, πολιτικής, σεξουαλικής ή άλλης ταυτότητας. Επιτέλους, μετά από δεκαετίες αγώνων και διεκδικήσεων, η Ελλάδα έρχεται να προστεθεί στις χώρες που έμπρακτα σέβονται και προασπίζουν τα αυτονόητα.

Η θέσπιση του πολιτικού γάμου στη χώρα μας θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον σκοταδισμό και την ομοφοβία και θα διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών μας καθώς υπάρχουν πολλές ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες» τόνισε από την πλευρά του ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον σύζυγό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA