Τα γενέθλιά της είχε χθες (12/11) η Ελένη Ράντου και η αγαπημένη ηθοποιός τα γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και δικά της πρόσωπα, ενώ θέλησε να μοιραστεί μέσω Facebook τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σβήσει τα κεράκια στις τρεις τούρτες της.
«Τα πιο ωραία να είναι πάντα μπροστά» ήταν η ευχή που έκανε η Ελένη Ράντου για το μέλλον και όπως ήταν φυσικό, τα like και οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν «βροχή».
Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η στέκα με λαμπιόνια που φοράει η αγαπημένη ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.