Μενού
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στη εκπομπή «Black box» του Attica TV το βράδυ της Κυριακής (27/5) και δεν έκρυψε ότι όταν ήταν μικρή είχε επηρεαστεί από τα ανέκδοτα για τις ξανθιές με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι είναι «πολύ χαζή», ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» όπου κλήθηκε να υπηρετήσει ένα στερεότυπο αντίθετο στον εαυτό της. 

«Πολλές φορές συνειδητοποιείς ότι έχεις να κάνεις με στερεότυπο όταν καλείσαι να το υπηρετήσεις και υπάρχει μια σύγκρουση μαζί του. Και έχω κληθεί να το υπηρετήσω, βλέπε "Πρωινός Καφές", αλλά και με έχει επηρεάσει στερεότυπο που υπάρχει σε σχέση με τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. 

«Δηλαδή για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι είμαι χαζή, βαθιά χαζή, επειδή είμαι ξανθιά. Εγώ έχω γεννηθεί φυσική ξανθιά, βαθιά ξανθιά. Ήταν μια περίοδος πολύ έντονη, που εγώ πήγαινα σχολείο, σε μια τρυφερή ηλικία μιας και ήμουν στην προεφηβεία, που τα ανέκδοτα για τις ξανθιές έδιναν και έπαιρναν. Υπήρχε αυτό το στερεότυπο ότι είμαστε χαζές ξανθιές», εξήγησε η γνωστή παρουσιάστρια. 

«Μάλιστα μου είχε δημιουργηθεί τέτοιο άγχος που επιζητούσα και έκανα τεστ νοημοσύνης για να δω αν πραγματικά επιβεβαιώνεται το στερεότυπο. Δηλαδή με αυτό θέλω να πω πόσο βαθιά μπορεί να επηρεάσει ένα στερεότυπο βιωματικά έναν άνθρωπο όταν το ζει», τόνισε η ίδια.

«Στον "Πρωινό Καφέ" το στερεότυπο ήταν πολύ μακριά, αλλά ήταν το στερεότυπο - συνταγή. Κλήθηκα να υπηρετήσω τη συνταγή με ένα συγκεκριμένο τρόπο που αυτό ήταν λάθος γιατί ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του και το δικό του στίγμα. Το αφήγημα δε ήταν άλλο, το κορίτσι με τις πέντε γλώσσες που ήρθε από τις ειδήσεις. Άρα, εγώ ήμουν ένα πράγμα που έπρεπε να υποδυθεί ένα άλλο πράγμα», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA