Μενού
Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ
Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ | Jordan Strauss/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, παρά τα όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό, έχουν προτεραιότητα την κόρη τους και κάνουν με επιτυχία το co-parenting, ενώ βρίσκονται και στις τοπ θέσεις μεταμφιέσεων για το φετινό Halloween.

Το διάσημο μοντέλο και ο καταξιωμένος ηθοποιός, γιόρτασαν μαζί με την 6χρονη κόρη τους, Lea De Seine, το Halloween και περπάτησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης για το καθιερωμένο trick or treat.

Οι τρεις τους ξεχώρισαν με την μεταμφίεσή τους. Ο Μπράντλεϊ και η Ιρίνα ντύθηκαν με τη στολή του ρακούν Rocket, του ήρωα από τους Φύλακες του Γαλαξία, στον οποίο ο ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του, σε όλες τις ταινίες που ο χαρακτήρας του ρακούν έχει συμμετάσχει.

Η 6χρονη κόρη τους ωστόσο ντύθηκε ως Taylor Swift αντιγράφοντας λουκ της τραγουδίστριας.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιρίνα Σάικ να είναι εκνευρισμένη με τον πρώην σύντροφό της, σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του με τη Τζίτζι Χαντίντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA