Μενού
erasmia-manou
Ερασμία Μάνου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού πριν επτά μήνες και η τραγουδίστρια δηλώνει πως της λείπει ο σύζυγός της και ελπίζει με τη νέα χρονιά να αποφυλακιστεί. 

Η Ερασμία Μάνου μίλησε για τον Βασίλη Δημάκη στον ALPHA και αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτήρισε «τέρατα»: «γράφουν ο Αλβανός κρατούμενος που δεν είναι Αλβανός, ο τρομοκράτης που δεν είναι τρομοκράτης. Έχουν πει τέρατα! Αυτό δεν εκθέτει τη δική μου τη ζωή αλλά αυτούς που το κάνουν γιατί είναι αδιάβαστοι. Τρέχαμε με τον δικηγόρο για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε πράγματα, πρέπει να απ[αποκατασταθεί το όνομα, η υπόληψη ενός ανθρώπου». 

Η ίδια χαρακτήρισε τον Βασίλη Δημάκη «σπουδαίο άνθρωπο», λέγοντας πως «είναι ένας άνθρωπος που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο, Πολιτικές Επιστήμες». Σύμφωνα με την Ερασμία Μάνου «Έχει τελειώσει σχεδόν η ποινή του» Βασίλη Δημάκη και της ίδιας της «λείπει που δεν περνάμε χρόνο μαζί». Τέλος, η τραγουδίστρια απέκλεισε τον γάμο σε εκκλησία, «νομίζω με το σύμφωνο είμαστε μια χαρά». 'Όσο για την πρόταση γάμου, ο Βασίλης Δημάκης «την έκανε σε ένα επισκεπτήριο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA