Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού πριν επτά μήνες και η τραγουδίστρια δηλώνει πως της λείπει ο σύζυγός της και ελπίζει με τη νέα χρονιά να αποφυλακιστεί.
Η Ερασμία Μάνου μίλησε για τον Βασίλη Δημάκη στον ALPHA και αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτήρισε «τέρατα»: «γράφουν ο Αλβανός κρατούμενος που δεν είναι Αλβανός, ο τρομοκράτης που δεν είναι τρομοκράτης. Έχουν πει τέρατα! Αυτό δεν εκθέτει τη δική μου τη ζωή αλλά αυτούς που το κάνουν γιατί είναι αδιάβαστοι. Τρέχαμε με τον δικηγόρο για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε πράγματα, πρέπει να απ[αποκατασταθεί το όνομα, η υπόληψη ενός ανθρώπου».
Η ίδια χαρακτήρισε τον Βασίλη Δημάκη «σπουδαίο άνθρωπο», λέγοντας πως «είναι ένας άνθρωπος που έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο, Πολιτικές Επιστήμες». Σύμφωνα με την Ερασμία Μάνου «Έχει τελειώσει σχεδόν η ποινή του» Βασίλη Δημάκη και της ίδιας της «λείπει που δεν περνάμε χρόνο μαζί». Τέλος, η τραγουδίστρια απέκλεισε τον γάμο σε εκκλησία, «νομίζω με το σύμφωνο είμαστε μια χαρά». 'Όσο για την πρόταση γάμου, ο Βασίλης Δημάκης «την έκανε σε ένα επισκεπτήριο».
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.