Μενού
Ο Ερρίκος Πετιλόν
Ερρίκος Πετιλόν | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την εξάρτησή του στις ουσίες, δίχως να κρύψει την απόγνωσή του για την κατάστασή του. 

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ, που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το μόντελινγκ, έκανε έκκληση για απεξάρτηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια».

«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες» είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.

«Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ».

«Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από ένα μήνα πεθαμένο» ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA