Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την εξάρτησή του στις ουσίες, δίχως να κρύψει την απόγνωσή του για την κατάστασή του.
Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ, που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με το μόντελινγκ, έκανε έκκληση για απεξάρτηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια».
«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες» είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.
«Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ».
«Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από ένα μήνα πεθαμένο» ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν.
- Η Πατατίνα δάκρυσε: Η Βάλια από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε και έγινε ρεπόρτερ του MEGA
- «Κοινωνία άνω κάτω»: Το παρασκήνιο με τα 5 «όχι» και η συμπαρουσιάστρια του Μπογδάνου που έκλεισε την τελευταία στιγμή
- Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά: «Κατεβάστε ό,τι έχετε γράψει – Δεν έγινε ποτέ τίποτα στο ιατρείο του Κολωνακίου»
- Η «δίδυμη» της Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε στην παρανομία - «Πανηγύρι» στα social με μία φωτογραφία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.