Ο Μεγάλος Τελικός του Sing For Greece δεν ανέδειξε μόνο τον Akylas ως τον νέο εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2026, αλλά χάρισε και μια από τις πιο απρόσμενες παρουσίες της βραδιάς: την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, Πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρέσβειρα κάλεσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος. Ντυμένη ολόκληρη στα κόκκινα και συνοδευόμενη από τον γιο της, Ρόναν, η Γκιλφόιλ χαιρέτησε θερμά τον κόσμο πριν καθίσει δίπλα στον πρόεδρο της ΕΡΤ.
Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2026: Τα δάκρυα και οι πρώτες δηλώσεις του Akyla μετά τη νίκη - Η αγκαλιά στη μητέρα του
Η παρουσία της προκάλεσε συζητήσεις στα παρασκήνια, καθώς λίγοι περίμεναν ότι θα βρεθεί αυτοπροσώπως στον ελληνικό τελικό της Eurovision.
Στο πλευρό της, αλλά και στο κοινό, βρέθηκαν αρκετές ακόμη γνωστές προσωπικότητες που έδωσαν glam και λάμψη στη βραδιά, δημιουργώντας ένα σκηνικό που θύμιζε ευρωπαϊκό red carpet.
Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2026: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στον τελικό του Sing For Greece
Ποιοι διάσημοι παρευρέθηκαν
Μαντώ

Δάφνη Μπόκοτα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Κατερίνα Καραβάτου

Αποστόλης Τότσικας

Κατερίνα Στικούδη

- Νέα στοιχεία για το επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού: Τι υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι για τη δολοφονία ισοβίτη
- Έρχεται τριήμερη απεργία ταξί από την Τρίτη στην Αττική - Τι θα ισχύει στην υπόλοιπη χώρα
- Η σκοτεινή υπόθεση του Αριστείδη Παγκρατίδη – Ποιος ήταν ο «Δράκος του Σέιχ Σου»
- Eurovision 2026: Αποθέωση από το X για τον Akyla - «Η Ελλάδα θα φέρει το βραβείο και δεύτερη φορά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.