Μενού
Ο Ewen Macintosh
Ewen Macintosh | (Instagram @ewenmacintosh)
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός και κωμικός Ewen MacIntosh, γνωστός για το ρόλο του ως «Big Keith» στο βρετανικό The Office, πέθανε σε ηλικία 50 ετών. Ο χαρακτήρας του, Keith Bishop, στην βρετανική έκδοση της σειράς ήταν ένας λογιστής που λάτρευε τα σκοτσέζικα αυγά, ο οποίος είχε ένα μονότονο μήνυμα στον τηλεφωνητή και θα προτιμούσε να κάνει καριέρα ως DJ.

Ο MacIntosh εμφανίστηκε και σε άλλες βρετανικές κωμωδίες, όπως το Miranda και η Μικρή Βρετανία. Ο δημιουργός της σειράς Ricky Gervais ηγήθηκε των αφιερωμάτων στο X (πρώην Twitter), περιγράφοντας τον MacIntosh ως «ένα απόλυτο αυθεντικό».

«Εξαιρετικά λυπηρά νέα. Ο πολύ αστείος και πολύ αξιαγάπητος Ewen Macintosh, γνωστός σε πολλούς ως “Big Keith” από το The Office, απεβίωσε. Ένας απόλυτα αυθεντικός. RIP» έγραψε ο Gervais.

Ο πιο πρόσφατος τίτλος του ως ηθοποιός ήταν το 2017 ως Lionel στη βρετανική ρομαντική κωμωδία Finding Fatimah, σύμφωνα με το BBC.

Η αιτία θανάτου του MacIntosh δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά -σύμφωνα με το BBC- πέθανε στο Willow Green Care Home στο Ντάρλινγκτον.

Το πρακτορείο του ηθοποιού Just Right Management δήλωσε ότι θα γίνει ιδιωτική αποτέφρωση για την οικογένεια και τους στενούς φίλους και μια εορταστική επιμνημόσυνη δέηση αργότερα μέσα στο έτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA