Η Μαντόνα φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές και «ξέσπασε» μέσω instagram.
Με στόρι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η «βασίλισσα της ποπ» ανέβασε μια φωτογραφία με μια τούρτα που έγραφε: «Γ..ώ τον Τραμπ».
Από κάτω συμπληρώνει την ανάρτηση γράφοντας: «Γέμισα το πρόσωπό μου με αυτή την τούρτα χθες το βράδυ».

Η Μαντόνα δεν σταμάτησε εκεί όμως και επανήλθε με δεύτερο στόρι όπου γράφει για τον Ρεπουμπλικανό ηγέτη:
«Προσπαθώ να αντιληφθώ πώς ένας καταδικασμένος, βιαστής, φανατικός επελέγη ως ο επόμενος ηγέτης της χώρας μας. Επειδή είναι καλό για την οικονομία;»

- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.