Μενού
Η Κιμόρα Λι Σίμονς με την κόρη της, Αόκι
Η Κιμόρα Λι Σίμονς με την κόρη της, Αόκι | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Η 21χρονη Αόκι Λι Σίμονς εξόργισε τη μητέρα της και διάσημο μοντέλο και επιχειρηματία, Κιμόρα Λι Σίμονς, με τις φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η 21χρονη Αόκι εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ρομαντικές στιγμές με τον νέο της σύντροφο, τον 65χρονο Βιτόριο Ασάφ.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ρομαντικά φιλιά ενώ βρισκόταν στην παραλία, με τις φωτογραφίες τους να γίνονται viral. Η 48χρονη Κιμόρα Λι Σίμονς αντέδρασε μόλις τις είδε και με ανάρτησή της στο Instagram έστειλε το «μήνυμά της».

Σε ένα βίντεο που λίγο αργότερα διέγραψε, φαινόταν μία αρκούδα πάντα να τραβάει με τα δόντια της το μωρό της μακριά. Το βίντεο δείχνει ότι είναι εμφανώς έξαλλη με την επιλογή συντρόφου της κόρης της, σύμφωνα με τη Metro.

Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αόκι, Ράσελ Σίμονς, είχε μία πολύ πιο εγκάρδια προσέγγιση στη νέα σχέση της κόρης του. Το πρώην αφεντικό της Def Jam Records, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την επιχειρηματία από το 1998 έως το 2009, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με την κόρη του από τον Ιούνιο του 2022. 

«Σε αγαπώ πάντα, πάντα περιμένω οποιαδήποτε κλήση οποιαδήποτε στιγμή [sic]» έγραψε στη λεζάντα. 

Άγνωστο παραμένει πόσο καιρό είναι μαζί η Αόκι και ο Βιτόριο. Ωστόσο, σύμφωνα με το People, γνωρίστηκαν ενώ έκαναν διακοπές στην Καραϊβική.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA