Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία στενή φιλία φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της καθώς ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίζονται «έξαλλοι» με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι. 

Αφορμή για το γεγονός, το ότι η Δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να ισχυρίζεται ότι οι Μπέκαμ διέρρευσαν ιστορίες για το βασιλικό ζεύγος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μία ακόμα ένδειξη του τέλους της διάσημης αυτής φιλίας, είναι το ότι η Μέγκαν και ο Χάρι δεν προσκλήθηκαν στο γάμο του γιού των Μπέκαμ, Μπρούκλιν τον περασμένο Απρίλιο.

Αντίστοιχα το βασιλικό ζεύγος δεν προσκλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στη μεγάλη συνάθροιση των celebrities στο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα Ίντερ Μαϊάμι, στην οποία είναι συνιδιοκτήτης ο Βρετανός πρώην άσος του ποδοσφαίρου.

Το βρετανικό Μέσο τονίζει ότι η κατηγορία για διαρροές σχετικά με το βασιλικό ζεύγος, έχει κάνει έξαλλους τους Μπέκαμ, «οι οποίοι πήγαν στο γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι και υπήρξαν πολύ υποστηρικτικοί όταν η Μέγκαν έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο», υπογραμμίζει η The Mail.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι κατηγορίες έγιναν εν μέσω ενός έντονου τηλεφωνήματος που τελικά «έσπασε» τη φιλία με τους Μπέκαμ. Η πηγή καταλήγει με τη φράση: «θεωρείται απίθανο να υπάρξει οποιαδήποτε επανασύνδεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA