Μενού
vatidou.jpg
Η Εύη Βατίδου. | NDP
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Δευτέρας θα απολογηθεί η Εύη Βατίδου σε βάρος της οποίας ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή να απολογηθεί μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Γλυφάδα και πήρε αρχικά προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (16/11), ωστόσο όπως έγινε γνωστό, η απολογία της θα γίνει αύριο, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Το πρώην μοντέλο οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Σουλίου, όταν πέρασε μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες και της έσπασε τον καθρέφτη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εύη Βατίδου: Τι συνέβη 

Ο οδηγός φέρεται να μην σταμάτησε για να ρωτήσει την Εύη Βατίδου για τη ζημιά, με αποτέλεσμα η ίδια να αναπτύξει ταχύτητα και να τον ακολουθήσει. Οι δύο τους έχουν αλληλομηνυνηθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατέθεσε στην αστυνομία πως η Εύη Βατίδου αποπειράθηκε να τον ρίξει από τη μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός που μεταφέρθηκε στο Ασκλιπιείο Βούλας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA