Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, στα Χανιά της Κρήτης από όπου δημοσιεύουν βίντεο και φωτογραφίες με στιγμές της καθημερινότητάς τους.
Το πρωί της Παρασκευής (30/8) η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο πίνοντας τον πρωινό της καφέ και σε αυτό διακρίνεται να φορά ένα μονόπετρο, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με τον αγαπημένο της.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- αναμένεται να παντρευτούν το Σάββατο, 31 Αυγούστου στην Κρήτη.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.