Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το «Πάμε Δανάη» ότι στο παρελθόν μια μητέρα πρώην συντρόφου της της πετούσε γλάστρες από το μπαλκόνι, ενώ μίλησε και για την υπέροχη σχέση που έχει με τη μητέρα του συζύγου της, την οποία αποκαλεί «μαμά», όπως είπε.
«Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση είμαι πάρα πολύ τυχερή με την πεθερά που έχω. Στο παρελθόν όμως έχει τύχει να έχω μια πεθερά, Παναγιά μου… Αυτό θα πω.
Στην αρχή με ήθελε, αλλά μετά από κάποιους μήνες, όταν αποφάσισα να συγκατοικήσω, δεν με ήθελε.
Μου πέταγε γλάστρες από το μπαλκόνι όταν πήγαινα να βρω το τότε αγόρι μου», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
«Πέταγε ό,τι έβρισκε. Μετά σταμάτησα κι εγώ για ευνόητους λόγους να πηγαίνω κάτω από το σπίτι του.
Το αγόρι μου τότε δεν έκανε κάποια κίνηση να το σταματήσει όλο αυτό. Έχουν και τα αγόρια μερίδιο ευθύνης.
Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια. Μου έλεγε ότι είναι μεγάλη γυναίκα και πρέπει να δείξω κατανόηση.
Δεν κάναμε ποτέ μαζί γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα, γιατί έπρεπε να είναι με την οικογένειά του», συμπλήρωσε η ίδια.
«Τώρα, όμως, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν έχω λόγια για την πεθερούλα μου, τη μαμά Αναστασία.
Είναι η πρώτη φορά που αποκαλώ τη μαμά συντρόφου μου, "μαμά".
Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας, δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαι παντρεμένη τώρα.
Από σεβασμό και μόνο θα πω "μαμά" ή "μητέρα"», κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
- Η Αργεντινή ξεπουλά τους παγετώνες της για εξορύξεις: Οικολογική «ταφόπλακα» της κυβέρνησης Μιλέι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Χωρίς αποτέλεσμα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν - Ούτε βήμα πίσω η Τεχεράνη για τα πυρηνικά
- Νέος Κόσμος: Ανάσταση με ελέγχους από τα ΜΑΤ για μολότοφ και βεγγαλικά - Τρεις συλλήψεις
- Αποκλειστικό: Το νέο dance κομμάτι της Άννας Βίσση λέγεται Αιγαίο και κυκλοφορεί μετά το Πάσχα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.