Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» («Friends») οφείλεται σε «οξείες επιπτώσεις» της λήψης κεταμίνης, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (15/12) από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.
Ένας φίλος του εκλιπόντα ηθοποιού, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, υποστήριξε ότι ο 54χρονος έλεγε «ψέματα για τη νηφαλιότητά του και δεν ήταν ποτέ καθαρός».
Η έκθεση του ιατροδικαστή δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (15/12) και αποκάλυψε: «Στους παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατο του κ. Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών)».
Στην ιατρική έκθεση που περιήλθε στην κατοχή της Mirror, αποκαλύπτεται ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν νηφάλιος για 19 μήνες, αφού πάλευε με τον εθισμό για πολλά χρόνια. Έκανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για να βοηθήσει με τον εθισμό του.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.