Μενού
Ο Μπρους Γουίλις με την Ντέμι Μουρ
Ο Μπρους Γουίλις με την Ντέμι Μουρ | (Instagram @demimoore)
  • Α-
  • Α+

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του την Τρίτη (19/3) και ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ.

Η 61χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram δύο νέα στιγμιότυπα - ένα με εκείνη και τον Μπρους να συνομιλούν και ένα άλλο με τον ηθοποιό να παίζει με την εγγονή του Λουέτα, το πρώτο παιδί της κόρης του Ράμερ. 

Η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο του Μπρους Γουίλις από το παρελθόν, στο οποίο ο διάσημος ηθοποιός κρατάει στην αγκαλιά του τις τρεις κόρες τους, την 35χρονη σήμερα Ρούμερ, την 30χρονη Ταλούλα και την 32χρονη Σκάουτ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για φωτογραφία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χρόνια πολλά, BW! Σε αγαπάμε και είμαστε τόσο ευγνώμονες για σένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια το 2023 και αφασία το 2022. «Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση» είχε αναφέρει η Ντέμι Μουρ σε ανάρτησή της το 2023.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA