Ο Γιάννης Πάριος είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» την ερχόμενη Κυριακή (2/3) και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρεται στην πορεία του στο τραγούδι, τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και τα παιδιά του, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό.
«Πάντα πίστευα ότι θα κάνω αυτό που κάνω. Ήμουν τυχερός σε κάποια πράγματα, αλλά ήμουν και δουλευταράς, δεν περίμενα έρθει κάτι, πήγαινα εγώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Πάριος και συμπλήρωσε:
«Δεν θυμάμαι να πέρασα άσχημα σε κάποια συνεργασία μου και δεν το λέω διπλωματικά. Θα σταματήσω να τραγουδάω όταν δω ότι δεν αρέσω».
Όσον αφορά τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, ο αγαπημένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Εγώ ευγνωμονώ τις γυναίκα που αγάπησα, γιατί με έκαναν και έγραψα μεγάλα τραγούδια».
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απιστία, ο Γιάννης Πάριος επεσήμανε ότι «η απιστία δεν συγχωρείται. Όταν συγχωρέσεις μια απιστία, δεν αγαπάς».
«Δεν επεμβαίνω αλλά ούτε παρεμβαίνω στις ζωές των παιδιών μου, αλλά είμαι τυχερός γιατί και τα τέσσερα παιδιά είναι πολύ καλά.
Απέτυχα ως σύζυγος, αλλά πέτυχα ως πατέρας», ανέφερε στη συνέχεια με τον ίδιο να εξομολογείται: «Τον έχω αδικήσει πολύ τον Γιάννη, δεν με αγαπάω».
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.