Μενού
Ο Γιάννης Πλούταρχος στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται
Γιάννης Πλούταρχος | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. 

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων: «Έχω τα θέματά μου μαζί του. Δεν θέλω να έρθει καλεσμένος, δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου».

Γιάννης Πλούταρχος: «Σας κοροϊδεύει»

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. «Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας, αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης, παιδιά, είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει, θα πάω. Άντε ρε Γρηγορή…

Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Εγώ τον Γρηγόρη τον έχω δει δυο φορές σε όλη μου τη ζωή. Θέλω να πάω καλεσμένος, αλλά δεν με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση με τον Γρηγόρη, σας κοροϊδεύει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA