Μενού
zouganelis
Γιάννης Ζουγανέλης | Action24
  • Α-
  • Α+

Με λόγο χειμαρρώδη, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Τραγούδια που μιλάνε για ναρκωτικά, για πολιτική, για το πέος τους, για μεγέθη, και ότι εγώ είμαι καλύτερος από εσένα γιατί έχω άκρες για ναρκωτικά και μεγαλύτερο το π... μου. Συγγνώμη, γι'αυτούς δεν υπάρχει το political correct; Τα νέα παιδιά ακούνε τραπ γιατί δεν έχουν άλλον τρόπο επαναστατικότητας» είπε αρχικά και συνέχισε: «Γίνονται ''εκπτώσεις'' πια. Δεν είμαι τόσο αληθινός ενώ υπήρξα. Έχω γίνει πιο κοινωνικός. Δεν μπορώ την εσωστρέφεια. Γίνομαι παρορμητικός και δεν μου αρέσει. Με την κόρη μου υπήρξα παρορμητικός σε έναν συνάδελφό σου που είπε ότι δεν έχει φωνή. Τα Μέσα μου έχουν κάνει καλό και κακοποίηση. Έχω πάει να μιλήσω και κάνουν άλλο μοντάζ. Μια φορά με καλέσανε στην Αστυνομία γιατί είπα ότι υπάρχει σεξουαλικός τουρισμός. Ήταν λάθος η έκφρασή μου.Δεν βρίσκω εύκολα κόμμα να ψηφίσω. Είχα συνεχώς προτάσεις να πολιτευτώ» ανέφερε.

Μιλώντας για την εδώ και 42 χρόνια σύντροφό του και μητέρα της κόρης του είπε: «Η Ισιδώρα Σιδέρη μου είπε ότι δεν θέλει να τη λέω συμβία αλλά σύντροφο. Της κάνω όλα τα χατίρια αλλά εμένα κανείς. Είμαι άνθρωπος της υποχωρητικότητας. Στη σχέση μας υπάρχει απόλυτη ελευθερία, η ελευθερία κάνει τον άνθρωπο πιστό. Όταν δεν έχεις ελευθερία, την αποζητάς με άλλους».

Όσο για τη Μύκονο της παιδικής του ηλικίας, είπε: «Πρωτοπήγα στη Μύκονο νύχτα παιδάκι 5 ετών με τη γιαγιά μου τη Φραντζέσκα, μια φαντασμένη γυναίκα. Ένας άλλος κόσμος. 60 χρόνια πριν. Κατσίκες και άνθρωποι μαζί. Ωραίο σπίτι, ένα κρεβάτι μυστήριο, ψυγεία δεν υπήρχαν. Μια Μύκονος εξαρτώμενη από τη Δήλο με ανθρώπους που καλοδέχονταν τους πάντες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA