Μενού
Η Μάρθα από το Baby Reindeer
Η Μάρθα από το Baby Reindeer | YouTube - @Netflix
  • Α-
  • Α+

Το Baby Reindeer, η νέα βρετανική σειρά – φαινόμενο του Netflix, φαίνεται πως είναι έτοιμη να σπάσει αρκετά «ρεκόρ», τραβώντας έτσι τα βλέμματα μεγάλων παραγωγών και συγγραφέων βιβλίων θρίλερ και τρόμου, όπως του Στίβεν Κινγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα που κατηγορείται πως είναι η stalker του πρωταγωνιστή στο Baby Reindeer, είπε στον Αμερικανό συγγραφέα πως είναι έτοιμη να τον μηνύσει σε περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει τη σειρά του Netflix, ταινία.

Πρόκειται, όπως έγινε γνωστή στη σειρά, για τη λεγόμενη «Μάρθα» η οποία είπε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος του Στίβεν Κινγκ εάν σκοπεύει να κάνει ταινία τη σειρά: «Αν αυτός ο αλήτης, ο Στίβεν Κινγκ προσπαθήσει να κάνει ταινία φόνου τρόμου, θα του κάνω μήνυση. Θα του κάνω μήνυση» είπε αρχικά, για να προσθέσει: «Εννοώ ότι ο Γκαντ θα τρελαθεί με την ιδέα».

Υπενθυμίζεται πως ο Ρίτσαρντ Γκαντ είναι ο σκηνοθέτης της σειράς Baby Reindeer και τη βάσισε στα βιώματά του σχετικά με τη Μάρθα, η οποία τον παρενοχλούσε σε μόνιμη, διαδικτυακή βάση.

Η Μάρθα, μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, μένει πλέον στο Λονδίνο και είπε πως δέχεται «αρκετές απειλές θανάτου, λόγω της σειράς του Γκαντ. Είναι μια κατάφωρη εισβολή στην ιδιωτική μου ζωή». 

Συμπλήρωσε σχετικά με την παρουσία της στη σειρά: «Δεν θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι πού ζω, αλλά δεν θα με φιμώσουν». Η ίδια κάνει αρκετές αναρτήσεις στη σελίδα της στο Facebook και λέει ότι εκείνη είναι το πραγματικό θύμα.

Ο Στίβεν Κινγκ τα είπε όλα για το Baby Reindeer

Πρόκειται για μία από τις σειρές που έχουν κάνει θραύση στο Netflix και που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το Baby Reindeer φαίνεται ότι επηρέασε και τον Αμερικανό συγγραφέα βιβλίων θρίλερ και τρόμου, Στίβεν Κινγκ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Στίβεν Κινγκ δημοσίευσε την αντίδρασή του για τη σειρά με μόλις δύο λέξεις αλλά άκρως χαρακτηριστικές:

«Holy shit».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA