Μενού
Τομ Κρουζ
Τομ Κρουζ | AP
  • Α-
  • Α+

Αναμένεται αυτή η εβδομάδα να επιφυλάσσει δραματικές εξελίξεις για την οικογένεια της Katie Holmes, καθώς η κόρη της με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, η Suri, πρόκειται να κλείσει τα 18 της, στις 18 του Απρίλη μάλιστα.

Γιατί είναι όμως κομβική αυτή η ημερομηνία; Διότι τότε λήγει και η παροχή διατροφής από τον Cruise προς την πρώην σύζυγό του, που έφτανε τα 400.000 δολάρια τον χρόνο, καθώς η κόρη τους θα θεωρείται πια ενήλικη, σύμφωνα με το Hello.

Μετά το διαζύγιό τους το 2012, η ​​Katie έλαβε την πλήρη επιμέλεια της Suri και ο Tom συμφώνησε ως μέρος του διακανονισμού τους να πληρώνει 400.000 δολάρια ετησίως για την ανατροφή της.

Τομ Κρουζ και Σούρι: Βαθαίνει το χάσμα

Ωστόσο, αυτή η συμφωνία διαρκεί έως ότου η Suri γίνει 18 ετών και πρόκειται να λήξει αυτή την εβδομάδα, μετά από 12 χρόνια πληρωμών, οι οποίες ισοδυναμούν περίπου με 33.000 δολάρια μηνιαία.

Ενώ αναφέρεται ότι ο Τομ μπορεί να πληρώνει ακόμα τους ασφαλιστικούς λογαριασμούς της Suri, και να συνεισφέρει στα δίδακτρά της, φαίνεται ότι το τέλος της διατροφής μπορεί να διαρρήξει και τον τελευταίο, έστω και συμβολικό, δεσμό που μοιράζονται πατέρας και κόρη.

Πρόσφατες αναφορές ήθελαν την Katie να εξαρτάται από αυτές τις πληρωμές σε κάποιον βαθμό, αλλά ο δικηγόρος της, Jonathan W. Wolfe, εδωσε τέλος στις φήμες με μια δήλωση τον Μάρτιο, υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός δεν θα επηρεαστεί.

Η Suri είναι επίσης έτοιμη να πάει στο κολέγιο αυτό το φθινόπωρο, με τη μαμά της να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και να υποστηρίζει τη μεγάλη της απόφαση σε κάθε βήμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA