Μενού
giorgos-kapoutzidis
Γιώργος Καπουτζίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Μάνου Νιφλή στην εκπομπή «Στιγμές» στο One Channel βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε για όλους και για όλα. «Νομίζω ότι μου άρεσε που μπήκα σε διαδικασία ακτιβισμού. Αγαπώ τη χώρα μου, θέλω να προοδεύσει. Την αγαπώ ουσιαστικά και βαθιά! Έχω πάρει την ελληνική σημαία και έχω ταξιδέψει παντού για να χειροκροτήσω τους Έλληνες αθλητές του στίβου. Έχω φτάσει στο Πεκίνο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Λονδίνο. Σε όλη την Ευρώπη έχω ταξιδέψει. Και θέλω να καλυτερεύει, να διορθώνεται. Και θεωρώ πολύ σημαντικό άμα δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε αυτόν τον κόσμο, τι να είσαι» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Μια επιλογή έχεις, να είσαι ο εαυτός σου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, λοιπόν. Να λέω αυτό που πιστεύω, να αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω. Είναι απαραίτητο να το κάνεις. Σου δίνει χαρά και ευκαιρία. Ποιος θα μου πει εμένα να κρυφτώ; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει να κρυφτώ, να σωπάσω. Και σε κάποια φάση σκέφτηκα και λέω ''βγαίνεις και τα λες'', δε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Και αυτή τη στιγμή για να ψηφιστεί κάτι, βγες και μίλα!

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να το γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Δεν πρέπει να σπαταλήσεις τον χρόνο σου, η ζωή είναι πολύ μικρή. Έχω περάσει χρόνια να κρύβομαι, να στεναχωριέμαι ή να φοβάμαι για κάποιους. Δε θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχυστώ για κάποιον που δε  χωνεύει εμένα και αυτό που είμαι. Ας μη με χωνεύει, να φτάσει μέχρι τα 100 και να είναι υγιής και ας μη με χωνεύει» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη λέξη ''διαφορετικότητα'' αλλά στην ποικιλότητα. Λέμε ότι οφείλουμε να καταλάβουμε την ποικιλότητα. Από ένα σημείο και μετά αισθάνθηκα ότι δεν υπήρχε λόγος να έρχομαι σε αντιπαράθεση! Σταμάτησα την αντιπαράθεση και έλεγα απλώς ''υπάρχω''».

Τέλος, συγκινημένος, αναφέρθηκε και στους γονείς του. «Οι γονείς μου χαίρονται πολύ, με αγαπάνε πολύ και είναι υπερήφανοι. Ήταν ο στόχος μου! Είχα πει στη μαμά μου ''μια μέρα θα σε κάνω υπερήφανη, να το ξέρεις''. Επειδή είχα κοπεί από τις πρώτες εξετάσεις από τη δραματική σχολή, της είπα ''μη στεναχωριέσαι. Ξέρω τι σκέφτεσαι! Θα σε κάνω περήφανη''. Αυτή την ηρεμία και την πληρότητα που έχουν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι αυτό που θα ήθελα και εγώ. Δεν ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες, στόχους επαγγελματικούς. Ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή αλλά το να την φτιάξεις με έναν άλλον άνθρωπο είναι πολύ ωραίο. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό το δικαίωμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA