Μενού
Ο Γιώργος Κατσαρός στο «The 2Night Show»
Ο Γιώργος Κατσαρός στο «The 2Night Show» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» μαζί με τον Κώστα Χατζή και μίλησε για τη γνωριμία τους, αλλά και για όσα τους δένουν από την αρχή της πορείας τους έως σήμερα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την πορεία του, για τους ανθρώπους που βοήθησε, την αχαριστία που τον ενοχλεί αλλά και τον λόγο που ο Στέλιος Καζαντζίδης έκανε να του μιλήσει 10 χρόνια.

«Με στενοχωρεί όταν αυτός που βοήθησα και που έγινε ό,τι έγινε, δεν αναφέρει το όνομά μου» εξομολογήθηκε αρχικά. Ανάμεσα στις ιστορίες από τις μεγάλες συνεργασίες του αναφέρθηκε στον λόγο που σταμάτησαν να μιλάνε με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Η Μαρινέλλα ήθελε να τραγουδήσει να γίνει σολίστα γιατί ήταν πολύ καλή. Εγώ μόλις είχα φύγει για Ρωσία και την πήρα μαζί μου. Την πήρα μαζί γιατί χώρισε με τον Καζαντζίδη και αυτό μου το χρέωσε και είπε ότι αν δεν την έπαιρνα μαζί μου, θα είχε γυρίσει πίσω σε αυτόν».

Σταθμός ήταν και η γνωριμία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος όμως στο ξεκίνημά του δεν τον είχε ενθουσιάσει. «Ο Βοσκόπουλος ήταν ηθοποιός, όταν μου ζήτησε να παίξει το “Κάθε λιμάνι και καημός” και να κάνει δεύτερη φωνή στη Δενάρδου. Του λέω “όχι, δεν μου αρέσει η φωνή σου”».

Γιώργος Κατσαρός: «Η Χαρούλα Αλεξίου είναι το απωθημένο μου»

«Η Χαρούλα Αλεξίου είναι το απωθημένο μου γιατί μόνο εκείνη δεν έχει τραγουδήσει τραγούδια μου» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Κατσαρός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA