Ο Γιώργος Μαζωνάκης έσπευσε να διαψεύσει δημοσίευμα του «Down Town» Κύπρου, που επικαλείται η Espresso, που τον ήθελε να έχει πέσει θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στη Βούλα, ενώ έλειπε σε διακοπές. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων τόνισε ότι όλα αυτά που γράφτηκαν είναι τουλάχιστον αστεία.
Ειδικότερα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι εισέβαλαν στο σπίτι του τραγουδιστή και έκλεψαν κοσμήματα, ρολόγια και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 50.000 ευρώ.
Ωστόσο, ο Γιώργος Μαζωνάκης, μέσω του περιβάλλοντός του, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι ουδέποτε έλαβε χώρα διάρρηξη στο σπίτι του.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.