Ο Γιώργος Μαζωνάκης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «όλα εδώ πληρώνονται», ενώ αναφέρεται και σε «λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου».
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης
«Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος) έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου.
Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα.
Η κρίση της Δικαιοσύνης.
Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;).
Η πρόκληση υλικών ζημιών.
Αναζήτηση νομικών ευθυνών, ενέργειες απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μου και με την πίστη, ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σ’ αυτούς που εμπλέκονται και θα αποκαταστήσω τη ζημιά που έχω υποστεί.
Την υλική.
Και τη ζημιά μέσα μου; Το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου; Τη ζημιά της ψυχής μου; Ποιο δικαστήριο και ποια δικαιοσύνη θα την αποκαταστήσει, που θα ασχολείται με το δίκαιο και όχι μόνον με το νόμιμο; Ποια;
Υ.Γ.: Και όλα εδώ, πληρώνονται!»
- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.