Μενού
Ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη | NDP Photo / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, όπως έκαναν γνωστό οι δικηγόροι του, βρίσκεται σε αντιδικία για τη «διασφάλιση της περιουσιακής κατάστασης και της επαγγελματικής διαδρομής» του, ενώ έκαναν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, όμως, φαίνεται πως δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει δικαστική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την αντιδικία του Γιώργου Μαζωνάκη με τα συγγενικά του πρόσωπα.

Ειδικότερα, οι ίδιες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπογραμμίζουν πως επιθυμία και των δύο πλευρών, τόσο του λαϊκού τραγουδιστή όσο και των συγγενικών του προσώπων, είναι να υπάρξει ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός, ο οποίος προς ώρας δεν είναι ιδιαίτερα ορατός στον ορίζοντα καθώς το χάσμα είναι πολύ μεγάλο μεταξύ τους.

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και των συγγενικών του προσώπων, με την πηγή της διαφωνίας να είναι ένα ακίνητο.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς. 

Έπεται συνέχεια...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA