Μενού
Ο Γιώργος Νταλάρας
Γιώργος Νταλάρας | (NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ)
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και δημοσιογράφους, οι οποίοι την Τρίτη (26/2) τον περίμεναν έξω από το βιβλιοπωλείο που έγινε  η παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού, Δημήτρη Καρρά.

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν θέλησε να κάμει καμία δήλωση στους ρεπόρτερ και επέλεξε να αποφύγει τις κάμερες λέγοντας «τρέχω σαν τρελός», ωστόσο όταν του είπαν «Κύριε Νταλάρα, θα συνεργαστείτε με τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος έχει κάνει διαφημίσεις», με τον ίδιο να απαντά: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Νταλάρας δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό του, όταν δέχθηκε ερωτήσεις για δηλώσεις του και τα έβαλε με δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών.

«Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό, είναι λίγο ντροπή για εσάς» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλεσε χαριτωμένη μία ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα», λέγοντάς της «ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μην το κάνεις».

«Εγώ δεν έκανα τίποτα. Από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος», τόνισε ο Γιώργος Νταλάρας. «Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα», συνέχισε και ρώτησε τους δημοσιογράφους αν ξέρουν τι έχει γράψει ο Βασίλης Τσιτσάνης.

«Δεν θα προλάβετε να μάθετε. Αν συνέχεια πηγαίνετε στις πρωινές εκπομπές σας ή πού δουλεύετε και βλέπετε τις κοπελίτσες που είναι ημίγυμνες με λίγο στήθος και λίγο μπούτι και βάζουν αυτά τα πλαστικά μέσα τους και σταματάνε πια να έχουν ρυτίδες, δεν ξέρουν αν γελάνε ή αν κλαίνε… Αν σας αρέσουν αυτά, θα μείνετε με αυτά. Αυτά όμως θα περάσουν παιδιά, δεν θα υπάρχουν. Μπορεί να έρθουν άλλα χειρότερα, αλλά εσείς θα έχετε υπηρετήσει το στραβό. Ο Μακρυγιάννης έλεγε δεν μπορώ πια να βλέπω το στραβό να επιτίθεται στο δίκαιο. Το δίκαιο δεν είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνετε» δήλωσε ακόμη ο Γιώργος Νταλάρας.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA