Μία αινιγματική απάντηση για την κατάσταση υγείας του ίδιου ή κάποιου συναδέλφου του, έδωσε στους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν έξω από τον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού, Γιώργος Παπδάκης.
Μόλις τον χαιρέτησαν οι δημοσιογράφοι έξω από τα στούντιο, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Πάω νοσοκομείο, πάω νοσοκομείο. Πάω να κάνω εγχείρηση, αφού όλοι τώρα τελευταία κάνουν εγχείρηση».
Ο Γιώργος Παπαδάκης, ωστόσο, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το ποιος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με αρκετούς να εικάζουν πως πρόκειται για απάντηση στους δημοσιογράφους.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.