Ο Γιώργος Παράσχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνά. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τη διάγνωση και τη μάχη του με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της προσωπικής του εμπειρίας.
«Ήθελα να προετοιμαστώ, να το περάσω μόνος μου στην αρχή και μόλις βγήκα από το νοσοκομείο, είπα: τώρα, πάμε να το επικοινωνήσω. Πλέον, δεν φαντάζεσαι πόσο το γελοιοποιώ κάθε μέρα μέχρι εκεί που δεν πάει» είπε.
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι διαγνώστηκε με δύο μορφές καρκίνου, εκ των οποίων η μία είναι η αμυλοείδωση: «Είχα διπλό καρκίνο. Ο ένας από αυτούς λέγεται αμυλοείδωση και δείχνει κάποια σημάδια στο σώμα, πρηξίματα στα πόδια κτλ και κάποια σημάδια στα μάτια, που στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Πήγα σε δερματολόγο και οφθαλμίατρο και μου είπαν ότι είμαι μια χαρά. Έκανα μια εξέταση για την πύκνωση του αίματος και με το που βγαίνουν τα αποτελέσματα μου λέει: έφυγες όπως είσαι σε αιματολόγο».
Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί ο Γιώργος Παράσχος: «Φοβάμαι ότι δεν θα είμαι παρών να μεγαλώνω το κορίτσι μου»
«Με έπιασε στον λαιμό, είχα βγάλει κάτι γρομπαλάκια κι εγώ νόμιζα ότι είναι από το κρύο νερό. Του λέω: γιατρέ μου, τι έχω; Μου λέει: θέλω καλή ψυχολογία. Του λέω: καλά είμαι, γιατρέ μου, γιατί τι έχω; Μου λέει: πολλαπλό μυέλωμα. Και τι είναι όλο αυτό; Και μου λέει: καρκίνος».
«Με το που μου λέει “καρκίνος”, δεν καταλάβαινα τι έγινε, έπαθα σεντόνι που λέμε. Έφερα την κόρη μου εδώ μπροστά. Ακολούθησε η μάνα μου, η αδελφή μου. Του λέω: γιατρέ μου, πες μου τι πρέπει να κάνω. Μου λέει: πρέπει να το πολεμήσουμε άμεσα. Ξεκινάμε, του λέω, τώρα! Βγήκα από το νοσοκομείο, κάθισα σε ένα παγκάκι και έκλαψα όσο δεν πάει. Πήρα τηλέφωνο την αδερφή μου και κλαίγαμε μαζί. Μετά, αφού ξέσπασα, πήγα στο σπίτι, ηρέμησα και είπα: τώρα θα σε αντιμετωπίσω».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.