Μενού
Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης στην εκπομπή «The 2Night Show»
Ο Γιώργος Σαμπάνης στην εκπομπή «The 2Night Show» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (11/12) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή, για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή, που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε τη συναυλία στη Σάμο το καλοκαίρι.

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία, που όντως την ακύρωσα, γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου. Όντως αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε. Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία».

Ο Γιώργος Σαμπάνης απάντησε και για τη φημολογούμενη, προ μηνών, εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή που τον είχε κάνει να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή του προς τους δημοσιογράφους.

«Είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε: “συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε;” Και καλά οι γονείς… οι παππούδες; Που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έδωσα κι εγώ όμως κάποιο δικαίωμα. Ξέρω ότι αν βγω χέρι-χέρι στη Γλυφάδα ή στα μπουζούκια, θα πέσω πάνω σε κάποιον. Κάτω από το σπίτι μου το θεωρώ άκομψο», κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω με τον Πασχάλη Τερζή»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και τη συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή.

«Για τον Πασχάλη Τερζή δεν μπορώ να πω κάτι. Τον εκτιμώ υπερβολικά. Είμαι πολύ τυχερός που έχει πει δύο τραγούδια μου, το “Δεν θα μου πεις εμένα” έγινε μάλιστα επιτυχία σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Δεν τον γνωρίζω, δεν είχα την τύχη.

Τον είδα μία φορά στο στούντιο, πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Είναι πολύ ευγενής. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το τραγούδι το είπε μία φορά. Αυτό που ακούτε είναι το live μία φορά. Σοκαριστικός τραγουδιστής. Θεωρώ ότι είναι και πολύ καλός άνθρωπος από το λίγο που τον ξέρω. Είναι πολύ δοτικός.

Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του για να του δώσω στίχους, να του γράψω τραγούδια αλλά είναι κάθετος στο γεγονός ότι δεν θέλει να βγάλει άλλα τραγούδια δυστυχώς. Είναι μεγάλο πλήγμα, όλοι τον ψάχνουν φαντάζομαι» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA