Μενού
Γονείς για 3η φορά Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπραντ
Αννίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος | (Instagram @harrischristopoulos)
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ έγιναν γονείς για 3η φορά και υποδέχθηκαν τον τρίτο τους γιο κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Η γνωστή επιχειρηματίας και make up artist γέννησε πρόωρα πριν ενάμιση μήνα, με την είδηση να γίνεται γνωστή το πρωί της Τρίτης (3/12) μέσα από το Happy Day.

Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού και πολύ συγκινημένος -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι «εννοείται ότι φοβηθήκαμε».

«Είμαστε τρισευτυχισμένοι! Είμαι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, πέρα από το ότι έγινα γονιός για τρίτη φορά, το βασικό είναι ότι έχω απεριόριστο χρόνο οπότε τι καλύτερο να ασχοληθώ με τα παιδιά. Προσπαθούσαμε για τρίτο παιδί και συνεχίζουμε, δεν σταματάμε! Ο τρίτος μας γιος ήταν ανυπόμονος, βιαζόταν. Φταίνε βέβαια και τα άλλα δύο, τα οποία άγγιζαν την κοιλιά της Αννίτας και του έλεγαν πότε θα έρθεις. Ανυπομονούσαν για να τον έχουν να παίζουν.

Ήρθε πιο νωρίς. Δόξα συ ο Θεός. Η τεχνολογία και η γνώση ήταν κάτι φοβερό. Γεννήθηκε μερικές εβδομάδες πριν αλλά σε ένα δίκτυ ασφαλείας. Γεννήθηκε πάνω από κιλό. Εννοείται ότι φοβηθήκαμε, τέτοιο κλάμα και τέτοια προσευχή στη ζωή μου δεν είχα ρίξει ποτέ» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA