Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show τη Zoe Pre και με αφορμή συζήτηση για τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων, μίλησε για το κλίμα που υπήρχε στα παιδικά χρόνια του.
«Εμένα ήταν δραματικά τα χρόνια μου. Όλοι το παίζαμε στρέιτ. Εγώ είμαι στρέιτ αλλά ακόμα και αν δεν ήμουν είχα τέτοιο φόβο για το τι θα με έκανε ο πατέρας μου… Το είχε διαμηνύσει, οπότε δεν θα τολμούσα αν ήμουν γκέι όχι να το αναφέρω, ούτε να περάσει από το μυαλό μου. Θα ήμουν πολύ δυστυχισμένος μόνο από τον φόβο του πατέρα μου. Για τον περίγυρο δεν μπορώ να εξηγήσω» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής.
«Υπήρχαν πάρα πολύ άνθρωποι γκέι αλλά υπήρχε πολύς φόβος. Μιλάμε για φόβο. Γαλουχηθήκαμε και εμείς να είμαστε τόσο αρνητικοί σε αυτό, σε ένα πράγμα που… Μισώ τον εαυτό μου για το πόσο άρνηση είχα αλλά όταν είσαι παιδί δυστυχώς παρασύρεσαι».
Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Όταν ήμουν μικρή είδα UFO, υπάρχουν πολλά που μας κρύβουν»
«Γι’ αυτό και έκανε πολλή δουλειά η ψυχιατρική. Όταν κατάλαβα τις μπούρδες είπα “Συγγνώμη Θεέ μου, συγγνώμη για αυτό που έκανα”. Μόνο αγάπη, να είναι καλά όλοι τους, να περνούν όμορφα, να μην ενοχλούμε τον άλλον και ας κάνουν σεξουαλικά ό,τι θέλουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το μίσος στην αγάπη» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.