Μενού
Χάρι Στάιλς
Χάρι Στάιλς | AP Photo/Chris Pizzello
  • Α-
  • Α+

Μια 35χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, η Μάιρα Καρβάλιο, κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος του Χάρι Στάιλς αφού φέρεται να του έστειλε 8.000 κάρτες μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων γαμήλιων καρτών. 

Το εν λόγω χρονικό διάστημα η Καρβάλιο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά της και διέμενε σε ξενώνα, όπως αναφέρει η Telegraph.  

Ορισμένες από τις κάρτες που έστειλε στον Χάρι Στάιλς ήταν χειρόγραφες, ενώ άλλες φέρεται να τις είχε παραγγείλει από το Διαδίκτυο και να τις έστελνε στη διεύθυνσή του, όπως έκανε και με δύο επιστολές. Μάλιστα, σε αυτές η Καρβάλιο έγραφε στον Χάρι Στάιλς ότι «τον θέλει»

Την Τρίτη (20/2) πραγματοποιήθηκε ακρόαση με την ίδια να δίνει το «παρών» μέσω βιντεοκλήσης από τις γυναικείες φυλακές όπου κρατείται, ενώ ενώπιον του δικαστή αναμένεται να παρουσιαστεί στις 19 Απριλίου. 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Καρβάλιο κατηγορείται ότι έχει διαπράξει μια σειρά αδικημάτων σε βάρος του Χάρι Στάιλς για εκτεταμένο χρονικό διάστημα, απλά η δραστηριότητά της «κορυφώθηκε» από τον Νοέμβριο του 2023 μέχρι τον Ιανουάριο του 2024. 

Από πλευράς της η δικηγόρος υπεράσπισης έκανε λόγο για μανιακά επεισόδια που φέρεται να έχει η πελάτισσά της και ρώτησε εάν μπορεί να υποβάλει ένσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA