Ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Αχιλλέας Θεοφίλου πέθανε την Τρίτη και η Χάρις Αλεξίου με την οποία είχαν παντρευτεί στο παρελθόν και μαζί υιοθέτησαν τον γιο τους, Μάνο, τον «αποχαιρέτησε» σήμερα μέσα από μια ξεχωριστή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.
Η Χάρις Αλεξίου ανέβασε το εξώφυλλο του βιβλίου του Αχιλλέα Θεοφίλου, «Τα Λιμά» και στη λεζάντα της ανάρτησής της η αγαπημένη ερμηνεύτρια έγραψε: «Α ρε λατρεμένε νάρκισσε πώς στηνόσουνα στον φακό μου».
Να σημειωθεί ότι οι δυο τους χώρισαν όταν ο γιος τους ήταν 6 ετών, αλλά διατηρούσαν άψογες σχέσεις και η σχέση τους ήταν σχέση ζωής με τη Χαρούλα Αλεξίου να βρίσκεται στο πλευρό του Αχιλλέα Θεοφίλου στις τελευταίες του στιγμές.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.